Média Támogatási Program

PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Intézményvezető Kolléga!


Tájékoztatjuk egy közelmúltban indított, nagy sikerű kezdeményezésről, mely a www.gyermesziget.hu , a www.ovi.hu és a www.gyerekabc.hu  szakmai csoportosulás szervezésében folyik. Ez a Média Támogatási Program (MTP), melyhez várunk minden csatlakozni vágyó oktatási intézményt, így Önöket is!

Mi is az a Média Támogatási Program (MTP)?

Minden olyan oktatási-nevelési intézményt , amely csatlakozik az általunk meghirdetett programhoz, szakmai csoportosulásunk menedzseli az általunk képviselt médián keresztül.

Országos hírű ismert és elismert pedagógiai fórumaink: a www.gyermeksziget.hu , a www.ovi.hu, és a www.gyerekabc.hu  napi 5000 (!) egyedi látogatóval büszkélkedő szakmai csoportosulás, mely banner útján mutatná be, népszerűsítené intézményét a szülők, pedagógusok felé. Intézményük menedzselése a programhoz való csatlakozás esetén díjmentes, a meghatározott értékhatáron belül, az alábbi feltételek szerint:
Hogyan lehet csatlakozni a Média Támogatási Programhoz?

A www.gyermekabc.hu pedagógiai eszközöket, fejlesztőjátékokat,  óvodák, bölcsődék, játszóházak felszereléséhez szükséges egyéb kellékeket forgalmaz, melyek nélkülözhetetlenek minden gyermekekkel foglalkozó intézmény számára.Mivel tudjuk, hogy az oktatási intézmények költségkerete meglehetősen szűkös, így barátságos diszkont áron kínáljuk Önök felé mindezeket, oktatási intézmények számára külön 5% kedvezménnyel, minimum nettó 50.000 Ft. értékű vásárlás esetén !

Amennyiben a www.gyermekabc.hu webáruházában szerzi be a szükséges óvodai, ill. intézményi kellékeket, felszereléseket, fejlesztőjátékokat legalább nettó 50.000 Ft. értékben, akkor a vásárolt termékek összeghatáráig díjmenetesen menedzseljük az Ön intézményét felső, ill. alsó,váltakozó banner útján. Így gyakorlatilag ingyen felszerelheti intézményét, hiszen a vásárlási összeget mi reklámkampányok formájában visszaadjuk Önnek.

Mi a teendőm, ha csatlakozni kívánok?

Adja le megrendelését a www.gyermekabc.hu pedagógiai webáruházban, és ne feledje a "Vásárlói megjegyzések" rovatban jelezni a Média Támogatási Programban való részvételi szándékát. A Vásárlás teljesítése ( kifizetés és áruátvétel megtörténte) után az előre egyeztetett módon és ideig biztosítjuk intézménye népszerűsítését mindhárom jelzett oldalunkon.

A reklámozás a következő árérték szerint történik:

Felső, illetve alsó, váltakozó banner a www.gyermeksziget.hu, a www.gyerekabc.hu, valamint a www.ovi.hu oldalakon 5 Ft. / megjelenés áron, mely a Gyermek ABC- nél történt vásárlás értékében díjmentes, azaz lereklámozható!

A nagyszámú érdeklődőre való tekintettel kérjük, a lehető leghamarabb jelezze, ha az MTP-hez csatlakozni kíván!

Üdvözlettel:

www.gyermeksziget.hu

www.gyerekabc.hu

www.ovi.hu