Krisztina szüléstörténete

PDF Nyomtatás E-mail
Szüléstörténetek

szüléstörténetekHelló drága anyukák!

Németországból irom rövid történetemet. Rövid,mert ilyen terhességet csak kivánni tudnék mindenkinek!
2004 decemberében kimaradt az a bizonyos havi dolgom,éppen Magyarországon voltunk életem párjával.A Karácsonyt töltöttük szük családi körben és eljegyzésünket is Szenteste tartottuk meg. Bátyám felesége egy terhességi teszttel lepett meg bennünket,majd szétpukkadtak a kiváncsiságtól.

Nagyon vágyódtunk gyermek után,igy mi is reméltük,hogy a teszt eredménye kivánságunkat fogja mutatni. December 27.-én csináltuk meg a tesztet,ami pezsgöbontással folytatódott.
Visszatérve Németországba (Friedrichshafen,Bodensee), január 10.-én nögyógyászom is megerösitette a fantasztikusan jó hírt:2 hónapos terhes vagyok!
Öszintén mondom!!!:a 41 hét minden napján nagyon jól éreztem magam,sosem voltam rosszúl és a sportnak köszönhetöen testileg is remek formában voltam az utolsó hetekig.
Férjemnek is rengeteget köszönhetek és köszönök is!!! Testileg,lelkileg mindig mellettem állt, sokat segitett, kényeztetett és türelmes volt hozzám. Mindent együtt csináltunk:úszás,terhességi ellenörzések,torna,séta.vacsora... 41 hét után még mindig jól éreztem magam,de úgy éreztem,valahogy már elég volt,szeretném végre kisfiúnkat a karjaimba venni!
Már januártól éreztük mind a ketten biztosra,hogy fiúnk lesz,s a nevét is már akkor eldöntöttük.2005.szeptember 2.-án a kórházba mentünk,péntek volt és a megismerkedésünk évfordulója! Fájásaim egyáltalán nem voltak,meg még 1mm-re sem volt az anyaméhszáj nyitva.Nagyon kedves orvosok és növérek vettek körül a friedrichshafeni kórházba.
Szombaton,másnap babánk szivhangja egy pillanat alatt 60 és 200 között ugrált,igy a biztonság kedvéért meginditották a szülési fájdalmakat valami féle zselével.Semmi nem történt,igy 6 óra múlva megismételték a zselés "akciót".Fiam nem nagyon akart kijönni, de estefelé a melegvizes fürdö hatására csak megindult és vasárnap reggel 8:47-kor a világra jött minden komplikáció és repedés nélkül imádott kisfiúnk, 51cm és 3360g-mal rögtön a szülés után a hasamon feküdve érezhettük egymás szivverését.
Természetesen férjem minden percben mellettem volt,igy a szülésnél is.A szülés után még egy jó ideig magunkra hagytak orvosok és növérek, hogy élvezhessük hármasban az elsö babánk világra jöttét.
Megtörhetetlen boldogsággal ünnepeljük holnap kisfiúnk fél éves szülinapját!!!

Krisztina