Szüléstörténetek

Apás szülés: igen vagy nem?

PDF Nyomtatás E-mail
Szüléstörténetek

apás szülésSokan támogatják, ám néhányan mereven elzárkóznak az apás szülés lehetőségétől. Hogy éli meg mindezt a kismama, és mit gondol minderről az apás szülésen részt vett kispapa? Személyes élménybeszámolók egyenesen a szülőszobából…

 

Amikor világra jöttem... Robika születése

PDF Nyomtatás E-mail
Szüléstörténetek

én így éltem meg a születéstÉn igazán jól éreztem magam Vele. Nem úgy, mint ezelőtt két hónappal, de mondhatom, mindenem megvolt: ehettem, ihattam, kellemeseket szundíthattam, a napi mozgásom is biztosítva volt. Szabad voltam, ugyanakkor hihetetlenül kötődtem Hozzá. Kell ennél több? Ráadásul szerettek. Főleg Ő.

 

Krisztina szüléstörténete

PDF Nyomtatás E-mail
Szüléstörténetek

szüléstörténetekHelló drága anyukák!

Németországból irom rövid történetemet. Rövid,mert ilyen terhességet csak kivánni tudnék mindenkinek!
2004 decemberében kimaradt az a bizonyos havi dolgom,éppen Magyarországon voltunk életem párjával.A Karácsonyt töltöttük szük családi körben és eljegyzésünket is Szenteste tartottuk meg. Bátyám felesége egy terhességi teszttel lepett meg bennünket,majd szétpukkadtak a kiváncsiságtól.

 

Első gyermekem születése

PDF Nyomtatás E-mail
Szüléstörténetek

Többévnyi boldog együtt járás után, 2003. júniusában összekötöttük életünket férjemmel.
Ekkorra, sok-sok áldozat és kuporgatás árán már készen állt a családi fészek: egy otthonosan berendezett, kétszobás lakás.
Éreztük, boldogságunkat már csak a gyermekáldás tehetné teljesebbé, ezért a tettek mezejére léptünk.

 

Kata szüléstörténete

PDF Nyomtatás E-mail
Szüléstörténetek

Amilyen nehezen indult Kata várandóssága, olyan szép lett a befejezés:

"1994.július 23-án volt az esküvőnk. 2000.októberben kiderült terhes vagyok, 3 hetes. 2 hét múlva bevéreztem, befektettek a kórházba, 3. nap éjjel már nagyon görcsöltem.

 

Ildikó szüléstörténete

PDF Nyomtatás E-mail
Szüléstörténetek

Azt sem tudom, hogy hol kezdjem! 2ooo.o7.15.-én kiderült, hogy terhes vagyok. Nagy volt az öröm, de nem sokáig. Két hét múlva elkezdtem vérezni. Irány a kórház.Még túl pici volt a terhesség, ezért nem tudták megállapítani, hogy mi történt.Hát vártunk. Az embrió másnap még élt.Közölték,hogy nincsen semmi baj, menjünk haza, pihenjek!

 

Erika szüléstörténete

PDF Nyomtatás E-mail
Szüléstörténetek

2004. januárjának egyik reggelén nagy meglepetés ért bennünket: a terhességi teszt két csíkot mutatott. Örömömben sírtam is és nevettem is.

 

Egy csodálatos szülés története

PDF Nyomtatás E-mail
Szüléstörténetek

39.hetem végén jártam. Sejtettem, hogy hamarosan eljön a mi időnk, mert kislányomat is ilyentájt szültem. Az előjelek is arról árulkodtak, hogy már nincs messze a nagy esemény: néhány nappal korábban erős jóslófájásaim voltak, valamint a nyákdugó is eltávozott.