Kisiskoláskor (6-10 év)Designed by:

Szükség helyzetben...

PDF Nyomtatás E-mail
Szobatisztaság

Kisgyermekünkre általában a leglehetetlenebb helyen és körülmények között jön rá a pisilés, kakilás. Szülőként ilyenkor kétségbeesve gondoljuk végig lehetőségeinket: bokor? Közelben lakó ismerőshöz való becsengetés? Bili pótló alkalmatosság kipróbálása? Netán egyik sem lehetséges, így marad a kétes tisztaságú nyilvános WC?  Ugye Önnek is ismerős a helyzet?Nincs szülő, aki ne találkozott volna már e problémával, ami ugyebár sürgős megoldást kíván. A fenti lehetőségeken túl sokan azzal a megoldással szoktak élni, hogy az autóba elcsomagolják az otthon jól bevált bilit. Igen ám, de hogyan mossuk ki utána? A leleményesebb és előrelátóbb szülők erre az esetre egy flakon vizet is magukkal visznek, ám ennek használata közel sem mondható higiénikusnak, arról nem is beszélve, hogy meglehetősen macerás is. Mit lehet hát tenni, ha kisgyermekünket egyre jobban sürgeti a szükség?

 


A megoldás ott található a drogériák polcán: használjon papírbilit! A praktikusan összecsomagolt kis bili pillanatok alatt kihajtogatható, és a masszív kartonból készült alkalmatosság biztos trónolást biztosít a kicsiknek. A végterméket a bilibe épített nylonzacskó fogja fel, amit később ki is lehet önteni vagy összezárva kukába lehet dobni.
Másik nagy előnye, hogy szinte bárhol, bármikor könnyedén beszerezhető, így az sem okoz gondot, ha csak út közben jut eszünkbe, hogy a pisilésre, kakilásra higiénikus, könnyed megoldást kell találnunk.