Kisiskoláskor (6-10 év)Designed by:

Nem szobatiszta? Na és? Majd az lesz...

PDF Nyomtatás E-mail
Szobatisztaság

... legyintenek sokan, ha az aggódó anyuka egyre feszültebb a bilit elutasító gyermeke miatt. „Ne legyél türelmetlen, mert ezzel csak jobban stresszeled a gyereket!“- halljuk lépten-nyomon, és igyekszünk higgadtak is maradni a teli kisgatyó nyomán, csakhogy...


... a körülmények sokszor nem engedik, hogy további hónapokat, netán éveket várjunk az eredményre. Az óvoda ugyanis, - mivel pelenkázásra sem tárgyi, sem személyi feltételei nem adottak, -  kénytelen kikötni feltételként a szobatisztaságot. A szülő kutyaszorítóban érzi magát, hiszen bár türelmes lenne, de az idő sürgeti, és ha elszakad a cérna, az nem csak a gyereknek, de a szülőnek is nagyon rossz.

Az egyetlen helyes megoldást tehát az jelenti, ha a szülő minden viharon át megpróbálja megőrizni higgadtságát, és mindeközben játékosan, indirekt módon igyekszik megbarátkoztatni, elfogadtatni a csemetével a bilizést.

Ha Ön is ilyen problémával küzd, ajánljuk figyelmébe „A játékos, könnyed szobatisztaságért termékcsomag"-ot, melyet megtekinthet és megrendelhet az alábbi képes linkre kattintva!

 

"A játékos, könnyed szobatisztaságért" termékcsomag