Kisiskoláskor (6-10 év)Designed by:

Szobatisztaság

Nem akar bilizni? Lehet, hogy rossz bilit használunk!

PDF Nyomtatás E-mail
Szobatisztaság

„Bilinek bili, a célnak biztosan megfelel“ - gondoljuk naivan, mikor a nagyáruház polcáról leemeljük a legolcsóbb edénykét. Eleinte érdeklődve figyeli gyermekünk, sőt lelkesen ki is próbálja, ám néhány alkalom után mereven elzárkózik a további használatától. Mi lehet a baj? A  válasz egyszerűbb lehet, mint gondolnánk.

 

A szobatisztaság problémáinak lehetséges okai

PDF Nyomtatás E-mail
Szobatisztaság

Hiába próbálja gyermekét szobatisztaságra szoktatni, nem megy? Igyekszik újra és újra végiggondolni, vajon mi állhat a siker útjában, de nem jött még rá megoldásra? Számtalan kiváltó ok állhat a háttérben,  az alábbiakban végigzongorázzuk a leggyakoribbakat.

 

Szobatisztaság szeptemberre

PDF Nyomtatás E-mail
Szobatisztaság

Sok-sok szülő kénytelen szembesülni a szorongató problémával, hogy óvodába készülő gyermeke még nem szobatiszta. A dolgot csak nehezíti, ha a gyermek semmiféle érdeklődést nem tanúsít a bilizés iránt. A szülők egyre jobban kétségbe esnek, és türelmüket mind jobban elveszítve küzdenek az eredményért, ami viszont elmarad…

 

Szükség helyzetben...

PDF Nyomtatás E-mail
Szobatisztaság

Kisgyermekünkre általában a leglehetetlenebb helyen és körülmények között jön rá a pisilés, kakilás. Szülőként ilyenkor kétségbeesve gondoljuk végig lehetőségeinket: bokor? Közelben lakó ismerőshöz való becsengetés? Bili pótló alkalmatosság kipróbálása? Netán egyik sem lehetséges, így marad a kétes tisztaságú nyilvános WC?  Ugye Önnek is ismerős a helyzet?

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL