Kisiskoláskor (6-10 év)Designed by:

Szobatisztaság

Szobatisztaságra nevelés: mikor kezdjük el?

PDF Nyomtatás E-mail
Szobatisztaság

készen áll-e a szobatisztaságra?"Ahány ház, annyi szokás"- ahogy a mondás tartja. Van, aki 2 éves korban tartja ideálisnak a bilire szoktatást, míg mások 3 éves kor előtt semmiképpen sem látják elérkezettnek az időt. Akadnak azonban olyanok is, akik már a baba 1 éves korában odaragasztanák a babát a bilire. Vajon melyik az ideális időpont?

 

Nem szobatiszta? Na és? Majd az lesz...

PDF Nyomtatás E-mail
Szobatisztaság

... legyintenek sokan, ha az aggódó anyuka egyre feszültebb a bilit elutasító gyermeke miatt. „Ne legyél türelmetlen, mert ezzel csak jobban stresszeled a gyereket!“- halljuk lépten-nyomon, és igyekszünk higgadtak is maradni a teli kisgatyó nyomán, csakhogy...

 

Óvodás lesz, de még nem szobatiszta?

PDF Nyomtatás E-mail
Szobatisztaság

Sok óvodában elvárják, hogy az oda kerülő kiscsoportos legyen megbízhatóan szobatiszta. A beiratkozáskor persze mélyen hallgatunk a gondokról, esetleg bőszen bólogatunk, hogy „persze, persze, nálunk ez nem probléma”, ám közben csendben imádkozunk, hogy ez szeptemberre valóban így legyen.

 

Szobatisztaság szeptemberre

PDF Nyomtatás E-mail
Szobatisztaság

Sok óvodában elvárják, hogy az oda kerülő kiscsoportos legyen megbízhatóan szobatiszta. A beiratkozáskor persze mélyen hallgatunk a dologról, esetleg bőszen bólogatunk, hogy „persze, persze, nálunk ez nem probléma”, ám közben csendben imádkozunk, hogy szeptemberre ez valóban így legyen.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL