Dani 2 éves 7 hónapos

PDF Nyomtatás E-mail
Szobatisztaság napló - "Andi anyu" tollából

A legutóbbi bejegyzésem óta eltelt 2 hét, és ünnepélyesen kijelenthetem:
SZOBATISZTA LETT A KISFIAM!!!!!!!!!!
Azért vártam 2 hetet ennek a közhírré tételével, mert féltem az esetleges visszaesésektől. Az a helyzet, hogy az én drága Danikám 100%-osan, maximálisan megbízhatóan szobatiszta lett. Annyira örülünk és büszkék vagyunk a férjemmel, hogy csak na! :)
A múltkor eldicsekedtem ezzel a sógoromnak, akinek most 2 éves 2 hónapos a gyereke, hát mi tagadás, láttam a mérhetetlen irigységet az ábrázatán. :))))))
Szóval: Dani minden alkalommal szól, ha kakilnia vagy pisilnie kell, soha nem megy be semmi a gatyóba. Amikor vásárolni megyünk több órára, bár út közben teleissza magát, de akkor sem pisil be. Fogja szegénykém a kukiját és borzasztóan feszeng, de hősiesen tartogatja hazáig. Ilyenkor annyi pisi megy a bilibe, hogy szinte csordultig tele lesz.
Ma újabb eredményt értünk el: Dani nem csak szól, ha biliznie kell, de egyedül lehúzza a nadrágját, bugyiját és ráül.
Hát megmondom őszintén, nem hittem volna, hogy ilyen flottul fog menni a dolog, de borzasztóan büszke vagyok az én kicsi fiamra, hogy néhány hét leforgása alatt ilyen hihetetlen eredményre volt képes.
A kertben is büszkén kiabálok neki, hogy "Danikám, gyere pisilni!", hadd egye a fene az irigy szomszédokat.

Búcsúzóul kívánom mindnyájatoknak, hogy legyen hozzánk hasonlóan könnyű és gördülékeny a szobatisztaságra nevelés nálatok is!

Köszönöm az oldalnak, hogy közzétették kis naplómat, sokat segített, hogy megoszthattam veletek mindennapjaink eseményeit.

Sziasztok: Dóra és családja