Apás szülés: igen vagy nem? PDF Nyomtatás E-mail

apás szülésSokan támogatják, ám néhányan mereven elzárkóznak az apás szülés lehetőségétől. Hogy éli meg mindezt a kismama, és mit gondol minderről az apás szülésen részt vett kispapa? Személyes élménybeszámolók egyenesen a szülőszobából…

 
Vajon egészséges lesz a babám? PDF Nyomtatás E-mail

terhességi kockázatokIldi még nem tudta, hogy várandós, mikor egy munkahelyi alkalmassági vizsgálat miatt tüdőszűrésre ment. Csak később derült ki, hogy a vizsgálat időpontjában már korai terhes volt.

 
Babakonyha: áttérés szilárd étrendre PDF Nyomtatás E-mail

áttérés szilárd étrendreKörülbelül a baba fél éves korában jön el az a pillanat, mikor először szilárd ételeket kóstol. Ez általában valamilyen könnyen emészthető gyümölcs szokott lenni, például őszibarack vagy alma. Hogyan kezdjük hozzászoktatni a picit? A szilárd ételre való áttérés legfőbb szabályai:

 
Szilvásvárad - Kalanderdő PDF Nyomtatás E-mail

A BÜKK legnépszerűbb kalandparkja rengeteg outdoor programmal, legyen szó baráti, családi szórakozásról, vagy kisvállalkozások csapatépítéséről, cégek csapatépítő tréningjeiről!

 
Amikor világra jöttem... Robika születése PDF Nyomtatás E-mail

én így éltem meg a születéstÉn igazán jól éreztem magam Vele. Nem úgy, mint ezelőtt két hónappal, de mondhatom, mindenem megvolt: ehettem, ihattam, kellemeseket szundíthattam, a napi mozgásom is biztosítva volt. Szabad voltam, ugyanakkor hihetetlenül kötődtem Hozzá. Kell ennél több? Ráadásul szerettek. Főleg Ő.

 
Kötelező óvodakezdés 3 éves korban, családi napköziben is! PDF Nyomtatás E-mail

A Nemzeti Köznevelési törvény (2011. évi CXC tv.) 2014. szeptember 1-től a 3 éves gyermekek számára kötelezővé teszi az óvodába járást. A változás először azokat a gyerekeket érinti, akik 2011-ben születtek és 2014. augusztus 31-ig betöltik a 3. életévüket.

 
Praktikus tanácsok bicikli vásárláshoz PDF Nyomtatás E-mail

kerékpár választás a gyereknekItt a jó idő, így aki csak teheti, indul a szabadba mozogni, sportolni, kirándulni. Ilyenkor előkerül a kerékpár is, vagy ha még nincs, vásárolunk egyet. Jó tanácsok gyerek bicikli választáshoz.

 
Zamárdi Kalandpark PDF Nyomtatás E-mail

A Zamárdi Kalandpark Budapesttől 112 km-re, az autópályától és a vasútállomástól mintegy száz méterre, egy gyönyörű, harmincötezer négyzetméteres ligetben található, és szinte végtelen lehetőségeket tartogat a szabadidő aktív eltöltésére:közel 200 akadály, 1,5 km tó feletti csúszópálya

 
Zoo Tábor - Budapest PDF Nyomtatás E-mail

zoo tábor2013-ban 11. alkalommal szervezi meg a JátékMester Élményprogram a Fővárosi Állat- és Növénykert hivatalos táborát, a Zoo Tábort.

A Zoo Tábor a gyerekek és a szülők körében egyaránt népszerű. A legtöbben azért választják gyermekeiknek, unokáiknak ezt a programot, mert a kicsik itt játszva tanulhatnak, miközben a megérdemelt nyári szünetüket töltik.

 
Apa és anya egy személyben? PDF Nyomtatás E-mail

nemi szerepek a családban„Amióta elváltam, egyszerre vagyok apja és anyja a gyereknek.”- panaszolják az egyedülálló szülők. De vajon tényleg felvállalható egy személyben ez a két szerep?

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL