Ááá, még gyereke sincs, hogy érthetne a gyerekek nyelvén? PDF Nyomtatás E-mail

gyermektelen pedagógusSokan úgy vélik, nem lehet jó óvónő, tanító vagy tanár, akinek középkorú nőként nincs saját gyermeke. Tévedés! Számtalan eset bizonyítja, hogy a gyermektelen nők is legalább annyira (sok esetben még jobban is) rá tudnak hangolódni az aprónépre, mint a gyerekesek. Miért van ez így?

 
PG 53 Mini mikroszkóp: Tanuld meg használni! PDF Nyomtatás E-mail

PG 53 ovuulációs teszt„Babát akarunk, ezért beszereztem a PG 53-at, hogy behatároljam a peteérésem. Hiába próbálkozom azonban, semmit nem látok benne. Mit rontok el?“ - kérdezi Zsófi, akinek sokat segítene, ha megtudná az ovulációja idejét. Hasznos tanácsok a PG 53 használatával kapcsolatban:

 
A legelső szilárd étel, elválasztás kezdetén PDF Nyomtatás E-mail

ElválasztásMilyen szilárd étellel és mikor kezdjük a szoptatós csecsemő elválasztását? Melyik szoptatást egészítsük ki, helyettesítsük elsőként szilárd étkezéssel?

 
A sikeres szoptatás titka PDF Nyomtatás E-mail

A sikeres szoptatás titka

Az újszülött kisbabánkkal való ismerkedés első állomása a baba mellre helyezése, majd maga a szoptatás. Vannak azonban olyan esetek, amikor ez kisebb-nagyobb akadályba ütközik. Veled is ez történt? Ne keseredj el, a szoptatás sokaknak okoz nehézséget, de szinte mindig áthidalható a probléma.

 
Tornázhatok-e terhesség idején? PDF Nyomtatás E-mail

torna terhesség idejénPersze, miért ne? A terhesség nem betegség! - mondja az egyik oldal, míg a másik tábor figyelmeztet a várandósság alatti torna veszélyeire. Kinek van igaza?

 
Sétálni megyünk a babával vagy beszélgetni? PDF Nyomtatás E-mail

Séta a babávalA kismama kitolja babakocsiját a ház elé, majd ott lecövekelve trécselni kezd a szomszédasszonnyal. Ez több órán át így folytatódik, majd, lévén, hogy mindjárt ebédidő, sarkon fordul és hazamegy. Miről szól(na) egy kisbaba számára a séta?

 
Almalé, almareszelék: az első ételek egyike PDF Nyomtatás E-mail

első bébiételekFinom és bármikor könnyen beszerezhető gyümölcs. Semleges, zamatos ízét könnyen megszerettethetjük a babával. Hogyan fogjunk hozzá a bevezetéséhez?

 
Hiszti a bevásárlóközpontban PDF Nyomtatás E-mail

A hiszti kezeléseTipikus kép: anyuka, kisgyermekével a karján bevásárolni indul. Sok szülő tisztában van vele, mekkora hőstett ez, különösen, mikor egy méregdrága játékot akar üvöltve megvetetni a csemete.

 
Gyerekpóráz? Inkább ne tedd! PDF Nyomtatás E-mail

gyerekpórázEgy anyuka elmélyülten beszélgetett ismerősével a kisbolt előtt, kezében tartva egy pórázt. Mikor tekintetem a póráz végére siklott, bizony, belesápadtam.

 
Elvárások az iskolába készülő gyerekeknél: 3. rész Miért fontos a szerialitás (sorolvasás)? PDF Nyomtatás E-mail

szerialitás zavaraiAz iskolába készülő gyerekeknél rendkívül fontos, hogy a sorolvasás balról-jobbra, azaz olvasási-, írási irányba történjen. Figyelmeztető jel lehet például, ha az óvodás rajzán a kémény füstje jobbról-balra száll, vagy ha például a fűzött gyöngysor színeit visszafelé sorolja.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL