Kisiskoláskor (6-10 év)Designed by:

Mikor jön már a baba?TERMÉKENYSÉG ÉS FOGAMZÁS - teherbeesés

PDF Nyomtatás E-mail
Mikor jön már a baba?
teherbeesésA terhesség, a szülés és a gyermeknevelés a legnagyobb, legszebb kaland egy pár életében, amelyre éppen ezért készülniük kell. Ebben a könyvben megtalálhatnak minden olyan információt, amelyet a sikeres, természetes úton történő fogamzás, a terhesség komplikációmentes kiviselése és az egészséges, boldog közös élet érdekében tudni érdemes.
 

PG 53 ovulációs teszt

PDF Nyomtatás E-mail
Mikor jön már a baba?
pg53Sok nőnek jól bevált eszköz az ovulációs időszak pontos behatárolásához ez a mini mikroszkóp. Gyógyszertárban beszerezhető, és korlátlan ideig használható. Ez a kis szerkezet nyálból, ill. hüvelyváladékból mutatja ki a lehetséges ovulációt. (A tapasztalatok alapján sokkal egyszerűbb és megbízhatóbb a nyál vizsgálata)
 

Az elhízott kismamák gyermekei veszélyben vannak?

PDF Nyomtatás E-mail
Mikor jön már a baba?

Egy 2007-ben végzett tanulmány állítása szerint, azon kismamák gyermekeinél, akik a teherbeesés előtt túlsúlyosak voltak, nagyobb számban fordulnak elő egyes születési rendellenességek. Ilyen például: a hiányzó végtag, a szívrendellenesség, vagy az alulfejlett gerincvelő.

 

Hogyan hat a sok próbálkozás a kapcsolatokra?

PDF Nyomtatás E-mail
Mikor jön már a baba?

Néhány pár úgy gondolja, az az időszak, amikor a teherbeeséssel próbálkoztak, csak még közelebb hozta őket egymáshoz. Mások viszont ugyanezt mérhetetlen stresszként élték meg.

Ti hogyan értékelitek ezt az időszakot?

 

Kor és termékenység, azaz teherbeesési esélyek harmincon túl

PDF Nyomtatás E-mail
Mikor jön már a baba?
Pro, Kontra, Esélyek

Mit kell tenned, ha babát szeretnél harmincon túl?