Kisiskoláskor (6-10 év)Designed by:

Johet a golya
Terhességi teszt: ha halvány a második csík... PDF Nyomtatás E-mail
Ki kopog odabent?

Izgatottan végezzük el a terhességi teszt meghatározott lépéseit, majd kalapáló szívvel figyeljük: a kontroll csík mellett vajon feltűnik-e a második csík? Előfordulhat, hogy az eredmény nem ad számunkra biztos választ: a második csík ugyanis alig-alig látszik...

 
Terhességi teszt. Várandós vagyok? Amit a terhességi teszt -ekről tudni érdemes PDF Nyomtatás E-mail
Ki kopog odabent?

Van, aki tudatosan készül az anyaságra, míg másoknál inkább a véletlenen múlik a másállapot, egy azonban közös bennük: mielőbb tudni akarják, kopogtat-e hozzájuk a gólya. Erre a kérdésre már a testi tünetek megjelenése előtt választ kaphatnak, mégpedig a terhességi teszt segítségével. Mit érdemes tudni ezekről az eszközökről?

 
TERMÉKENYSÉG ÉS FOGAMZÁS - teherbeesés PDF Nyomtatás E-mail
Mikor jön már a baba?
teherbeesésA terhesség, a szülés és a gyermeknevelés a legnagyobb, legszebb kaland egy pár életében, amelyre éppen ezért készülniük kell. Ebben a könyvben megtalálhatnak minden olyan információt, amelyet a sikeres, természetes úton történő fogamzás, a terhesség komplikációmentes kiviselése és az egészséges, boldog közös élet érdekében tudni érdemes.
 
PG 53 ovulációs teszt PDF Nyomtatás E-mail
Mikor jön már a baba?
pg53Sok nőnek jól bevált eszköz az ovulációs időszak pontos behatárolásához ez a mini mikroszkóp. Gyógyszertárban beszerezhető, és korlátlan ideig használható. Ez a kis szerkezet nyálból, ill. hüvelyváladékból mutatja ki a lehetséges ovulációt. (A tapasztalatok alapján sokkal egyszerűbb és megbízhatóbb a nyál vizsgálata)
 
Az elhízott kismamák gyermekei veszélyben vannak? PDF Nyomtatás E-mail
Mikor jön már a baba?

Egy 2007-ben végzett tanulmány állítása szerint, azon kismamák gyermekeinél, akik a teherbeesés előtt túlsúlyosak voltak, nagyobb számban fordulnak elő egyes születési rendellenességek. Ilyen például: a hiányzó végtag, a szívrendellenesség, vagy az alulfejlett gerincvelő.

 
Hogyan hat a sok próbálkozás a kapcsolatokra? PDF Nyomtatás E-mail
Mikor jön már a baba?

Néhány pár úgy gondolja, az az időszak, amikor a teherbeeséssel próbálkoztak, csak még közelebb hozta őket egymáshoz. Mások viszont ugyanezt mérhetetlen stresszként élték meg.

Ti hogyan értékelitek ezt az időszakot?

 
Kor és termékenység, azaz teherbeesési esélyek harmincon túl PDF Nyomtatás E-mail
Mikor jön már a baba?
Pro, Kontra, Esélyek

Mit kell tenned, ha babát szeretnél harmincon túl? 

 
Egy vagy több gyermek? PDF Nyomtatás E-mail
Gyermek(ek) tervezése, új család születik

A legtöbb család számára egy gyermek nem elég. Magyarországon még mindig a két gyermekes az elfogadott, ideális családmodell.

 
Nem sikerül a második gyermeket összehozni PDF Nyomtatás E-mail
Gyermek(ek) tervezése, új család születik

"Már második éve próbálkozunk a második babával. Termékenységi probléma van nálunk? Mi okozhatja a gondot?"