„Könyv, toll, tinta, ceruza... kezdődik az iskola!“

PDF Nyomtatás E-mail
Iskolaérettség

Már csak egy hónap, és kezdődik a tanév. Hasznos lehet, ha iskolába készülő gyermekünket mesével, sokszínű játékkal is felkészítjük a közelgő sulira. Mit játsszunk annak érdekében, hogy csemeténk sikeresen startoljon az iskolában?


Olyan játékokat, melyek a gyermek figyelmét, emlékezetét, képzeletét, logikus gondolkodását alaposan megdolgoztatják, s mindeközben persze az írás-, és beszédkészsége is aktívan fejlődik. „Honnan vegyek ilyen speciális fejlesztőjátékot?"- merül fel a szülőkben a kérdés. Ne keresgéljen, megtalálta!

Presserné Vér Katalin: Játékos suliváró című könyve éppen olyan céllal íródott, hogy a gyerekek játékosan, indirekt módon tanulva érjék el az iskolába lépéshez szükséges fejlettséget. Ez a könyv nem más, mint egy játékgyűjtemény, ami hozzásegít az örömteli, sikeres iskolára való felkészülésre. A módszertanilag remekül összeállított könyv a fenti részképességeket kiválóan pallérozza, miközben a csemete remekül szórakozik.

Az iskolaelőkészítést célozza meg a LÜK fejlesztőjáték is, mely több évtizedes szakmai múltra visszatekintő fejlesztő rendszer. A Játékos sulivárónak és a LÜK-nek nem csak fejlesztőhatása kiemelkedő, de hozzásegít ahhoz is, hogy az iskolakezdésre kellően motiválttá váljon a gyermek. Megtekintheti és megrendelheti az alábbi linkre kattintva:

 

 

"Iskolaérettség játszi könnyedséggel" - 1. csomag