Egészséges életmód

Homokozó, otthoni használatra

PDF Nyomtatás E-mail
Egészséges életmód

Szinte minden édesanya megragadja az alkalmat, hogy gyermekét játszótérre vihesse, ahol a csemete kedvére mozoghat, játszhat, s így homokozhat is. Vannak azonban olyan napok, mikor bárhogy is szeretnénk, nem jutunk ki a játszótérre. Ilyen esetben, ill. akkor is, ha a köztéri homokozók tisztasága aggályos lehet, jó szolgálatot tehet egy otthoni, saját kis homokozó. Ha van egy zsebkendőnyi terület, ahol helyet tudunk neki biztosítani, a fenti esetekben sem kell gyermekünknek nélkülöznie a homokozás örömét.

 

Aerobik, tánc, sport óvodáskorban

PDF Nyomtatás E-mail
Egészséges életmód

Gyermekem igazi sajtkukac, egész nap "pörög", hasznos lenne számára, ha beíratnám valamilyen sportra. Ugye ismerős ez a probléma? Ha hiperaktív csemetét nevel, az előbbi kérdés még hatványozottabban előjön.

 

A rendszeres és minőségi étkezés óvodáskorban

PDF Nyomtatás E-mail
Egészséges életmód

Talán nem kell külön hangsúlyozni, milyen kiemelkedő szerepe van a táplálkozásnak a gyermek egészséges fejlődésében. Nem mindegy az sem, mit eszik, de az sem, hogy milyen rendszerességgel és körülmények között.

 

Édes élet... édes élet?

PDF Nyomtatás E-mail
Egészséges életmód

Nagyon sok kicsi és nagyobbacska gyermek életét édesíti meg a sok finom csoki, cukorka. Az íze kellemes, és bizony nem nehéz rászokni. Mielőtt azonban rendszeressé válna gyermekünk életében a mindennapi édesség fogyasztás, nem árt felelősséggel átgondolnunk ennek buktatóit is.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL