Kisiskoláskor (6-10 év)

BEJELENTKEZÉS





Designed by:

Mire ügyeljünk bébiétel készítéskor?

PDF Nyomtatás E-mail
Bébiételek házilag

A bébiétel készítéseHelyes, ha nem csak és nem elsősorban bolti ételekkel kínáljuk néhány hónapos kisbabánkat, de házilag is főzünk neki. Nem mindegy azonban, hogyan tesszük mindezt! Mikre ügyeljünk?

 

  • A bébiételt soha ne sózzuk! Egyrészt nem egészséges, másrészt elveheti a kóstoltatásnál elengedhetetlen ízélményt!
  • A bébiételt tálalás előtt mindig kóstoljuk meg! Fontos, hogy ilyenkor teljesen tiszta kanállal nyúljunk bele, amit első falat után már ne tegyünk vissza az ételbe!
  • Ha a bébiétel túl forró, ne fújja meg (így rengeteg baktérium kerülhet bele!), inkább kevergesse!

 

 

 

 

 
Hirdetés