Tanévkezdés: nem mindegy, milyen a start!

PDF Nyomtatás E-mail
A kisiskoláskor jellemzői

Elérkezett a vakáció vége, s ezzel együtt beköszöntött az új tanév kezdete. A kis elsősök iskolapadba ülnek, a szülőket pedig nagy büszkeség, ám némi szorongás is eltölti. Izgatottan tördelik kezüket: vajon hogy startol majd az iskolai életben gyermekük? Mi, szülők is segíthetünk gyermekünknek, hogy az első időszak lendületesen és sikeresen induljon.

 

Ez a segítség természetesen nem csak a házi feladat elkészítését, némi gyakorlást és a másnapi bepakolást jelenti, hanem sokkal többet annál. A szabadidő hasznos és élvezetes eltöltésével is nagyot lendíthetünk kis nebulónk iskolai eredményein. Olyan fejlesztőjátékokat kezdeményezzünk számára, melyek során tán észre sem veszi, hogy okosodik, rengeteget tanul, mert csak a játékélményre koncentrál.

Ilyen fejlesztőjátékot beszerezni nem egyszerű feladat. A játékboltok polcai sokszor roskadoznak a haszontalan bóvliktól, igazán értékes fejlesztőjátékra nehéz rálelni. Segítségül adjuk az alábbi képes linket, ahol pedagógiai tudatossággal összeválogatott fejlesztőjátékokból tallózhat. Az „Iskolaérettség játszi könnyedséggel“ termékcsomagokat elsőbe készülő és jelenleg első osztályt kezdő gyermekeknek ajánljuk!

 

"Iskolaérettség játszi könnyedséggel" - 1. csomag