Mindenki a kádba!

PDF Nyomtatás E-mail
A gyermekkor gyöngyszemei

A költözködés kellős közepén jártunk, új lakhelyünkön még senkit sem ismertünk. Kisfiam, aki ekkor még csak 4 éves volt, egyke gyerek lévén nagyon hiányolta a gyerektársaságot. Ezért amikor csak sikerült összeegyeztetni, átmentünk az unokatesókhoz játszani. Szerencsére autóval pillanatok alatt elérjük egymást.

Ez az eset egy szép tavaszi napon történt, amikor szintén ellátogattunk a húgomékhoz a kisfiammal.

Egész nap az udvaron voltunk, a gyerkőcök nagyon jól érezték magukat. Észre sem vettük és az egész délután szinte elillant. Indulás előtt még bementünk a házba inni egy szörpöt, cipőt cserélni. Miközben mi a fiammal készülődtünk az induláshoz, a húgom elkészítette a fürdővizet és gyorsan beleültette a gyermekeit a kádba. Egy szép nagy sarokkádjuk van, ahol a gyerekeket mindig együtt fürdetik.

Indulás előtt még a húgom kijött a fürdőből egy pillanatra megbeszélni a legközelebbi közös programot.

Éppen indultam volna, mikor megdöbbenve tapasztaltam, hogy eltűnt a kisfiam, aki addig a cipőcserével bajlódott. A fürdőszobából ugyanakkor nagy kacagás és gyerekzsivaj hallatszott.

Kérem szépen a kisfiam,  egy szempillantás alatt beosont a fürdőszobába, pillanatok alatt meztelenre vetőzött és bemászott az unokatesókhoz a kádba, és vidáman pancsoltak! Addig a pillanatig nem is selytettem, hogy tud egyedül vetkőzni!

Azóta sem vetkőzik olyan gyorsan a kis kópé, mint akkor tette.

Magdus